lördag, april 29, 2006

TACK för ert förtroende!

Fack Ju kan stolt presentera valresultatet. Med 170 röster blev vi den vinnande listan och fick 13 mandat i kårfullmäktige! Eftersom vi var nio personer på vår lista kommer vi alltså att fylla 9 av mandaten. (det fullständiga valresultatet kommer att publiceras på kårens hemsida...)

Vi vill tacka alla som valde att lägga sin röst på oss och därmed visa sitt förtroende för oss som representanter i kårfullmäktige!

Tyvärr sjönk valdeltagandet i år, vilket är synd! Men vi tar nya tag och jobbar vidare för att det ska höjas nästa år...

Alla studenter vid VXU är varmt välkomna till våra nätverksträffar, för att påverka hur personerna på de 9 mandaten ska rösta i frågor som kårfullmäktige kommer att behandla. Mer information om datum för dessa träffar kommer här på sidan!

2 kommentarer:

Fack Ju sa...

Det känns så himla skönt! Allt arbete vi har lagt ner och det känns verkligen som att det betyder nåt och att vi gjort något på riktigt. Underbart! Det blir ett spännande år i FUM och vi ska verkligen ta till vara på förtroendet. Det är enkelt att påverka! Fack Ju strikes back...haha! /Hanna

Calle Fleur sa...

Grattis kompisar!